Orice comanda plasata si achitata pe www.florisis.ro/florariecluj este livrata in maxim 6 ore, exceptie comenzile care sunt programate de clientul care plaseaza comanda si doreste livrare la o alta data si alt interval orar.

Timpul mediu de livrare real  este sub timpul mentionat in procedura de selectare a livrarii.

Livrare in Cluj-Napoca, local, timp de livrare mediu 2 ore, gratuit la comenzi peste 290 lei.

Livrare in localitati apropiate de Cluj-Napoca – zona metropolitana -  Floresti, Baciu, Apahida, etc– incepand de la 19 lei, pana la un maxim de 49 lei pentru comenzi sub 100 lei.

Livrarea produselor se realizeaza prin curierat rapid in regim propriu ori printr-o firma terta.

Produsele sunt certificate european, din punct de vedere calitativ. Noi va asiguram prospetime, frumusete si rapiditate in furnizarea serviciilor prezentate pe acest site.

In cazul in care din motive din proprie culpa ( lipsa stocuri furnizori, defect, etc) nu putem furniza serviciul / produsul in forma prezentate pe site o sa va contactam pe telefon si email pentru a va prezenta alternative, conform stocurilor disponibile.

In cazul in care produsul comandat de dvs, face parte dintr-o categorie speciala ( in special dar nu exclusiv produse sezoniere - precum lalele, gladiole, floarea soarelui, cupe de orhidee etc), conform politicii de inlocuire, o sa va realizam un buchet / aranjament prin suplimentarea firelor cu soiuri / culori disponibile in acel moment in atelier. Puteti opta ( in cazuri exceptionale) pentru alegerea unui alt buchet disponibil si achitarea din partea dvs, ori a noastra – SC Florarie Florisis SRL  a diferentelor existente intre comanda initiala si cea modificata.

In cazul in care livrarea este imposibila pentru o durata de 48 de ore de la achitarea comenzii din culpa destinarului - plecat din localitate, refuza livrarea, ori alt motiv NU se poate realiza returnarea banilor achitati pentru comanda respectiva, intrucat florile sunt considerate marfa perisabila si nu se pot reutiliza.

Utilizarea serviciilor www.florisis.ro/florariecluj

Online cu card bancar prin procesatorii disponibile pe pagina de plata, (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – In nici un moment dat NU stocam / salvam datele de pe cardurile bancare! Aceste date sunt introduse pe o pagina web a modului de plata, fiind transmise in mod sigur catre procesatorul de plati!

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Cu alte cuvinte, suma care este afisata in cosul de cumparaturi, este suma care este debitata de pe cardul dvs.

Utilizarea, plasarea si achitarea unei comenzi pe prezentul site reprezinta acceptul dvs, in calitate de utilizator, fara echivoc, a conditiilor enumerate mai sus, precum si a conditiilor enumarate in paginile destinate procedurilor de utilizare si functionare a site-ului.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florisis.ro/florariecluj  este operata de SC Florarie Florisis SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florisis.ro/florariecluj

SC Florarie Florisis SRL | CIF 42469968 |  J12/1029/2020 |

 Huedin, str Pomilor nr 3 |

PL: Cluj-Napoca, str Dambovitei, FN, vis a vis de Banca Transilvania

PL: Cluj-Napoca, str Paris nr 139

 Telefon: | +40264222333 | +40740012112  E-mail: tudor@armoniaflorilor.ro

 

Florarie Cluj Florisis

Armonia florilor